Connect with us

Backstage Bastards

“What’s New” – Rapper Nandosis over zijn E.P. en wat hij wilt bereiken in de Scene.

"What's New" - Rapper Nandosis over zijn E.P. en wat hij wilt bereiken in de Scene. | Backstage Bastards

Interview

“What’s New” – Rapper Nandosis over zijn E.P. en wat hij wilt bereiken in de Scene.

“Over een paar jaar wil ik sowieso een paar platina platen hebben”.

Vandaag zaten we rond de tafel met Nandosis. Hij is een artiest en is al een tijdje bezig met het maken van muziek, maar na een lange tijd stil te zijn geweest komt hij weer met een nieuw project.

Nandosis is een getekende artiest bij Aces Music Records. Na vrijlating van detentie keerde hij terug naar zijn oude buurt waar veel van zijn vrienden een muziek carrière hebben opgebouwd. Zijn vrienden hebben hem het goede pad opgetrokken. Al snel verscheen het eerste nummer na zijn vrijlating een featuring met AUKI op de track Amsterdam.

Nandosis denkt dat zijn E.P met 2 maanden als alles volgens plan verloopt gereleased zal worden. Dat is best een groot project. Hij is daarom nogal gespannen over hoe iedereen zijn debuut EP gaat ontvangen. Wel brengt Nandosis in de tussentijd de single Loaded uit die onderdeel is van de EP. Nadat deze EP online komt gaat Nandosis nog een EP maken laat hij weten. “Als ik nu een album ga uitbrengen gaan mensen denken van wie is deze vent” zegt Nandosis zelf.  Maar er zijn zeker wel plannen voor een album alleen wil Nandosis de mensen een beetje opwarmen met wat EP’s en singles. Dan komt het album vanzelf.

Nandosis heeft een heel goed beeld van wat hij wil bereiken in de scene. “Over een paar jaar wil ik sowieso een paar platina platen aan de muur hebben hangen”. Verder zou Nandosis willen samenwerken met de grootste rappers uit de scene van nu zoals: Josylvio en SBMG. Hij streeft ernaar om op alle grote festivals op te treden. Hij wil een van de reuzen in de rapgame worden. Dat hij zijn eigen wereldje kan opbouwen.

Nandosis gaat jullie naast het rappen ook verrassen met zijn acteer en comedy skills. Dat zijn dingen waar Nandosis jullie in de toekomst mee gaat verrassen, maar eerst zal hij ervoor zorgen dat iedereen hem kent van zijn rap nummers.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Interview

Advertisement

Categories

Advertisement
To Top

Log in

You’ll be automatically logged in 5 seconds.

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Close
of

Processing files…