in

Kobe Bryant & Gianna Bryant komen om in helicopter crash!

De sportwereld is in rep en roer. Gisteravond is een helicopter gecrasht in Calabasas. In deze helicopter zaten Kobe Bryant, zijn dochter Gianna Bryant, een teamgenoot van Gianna samen met haar ouders en nog 3 andere personen. Helaas heeft niemand de crasht overleefd.

Heel social media is gezamenlijk in de rouw. Kobe Bryant is een van de beste basketballers aller tijden. Hij speelde zijn hele carrière voor Los Angeles Lakers (1996-2016) en werd vijf keer kampioen in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. In 2008 werd hij verkozen tot de waardevolste speler (MVP) in de NBA. Ook was hij achttien keer een All-Star en twee keer de MVP van de NBA Finals.

Bryant staat met 33.643 punten vierde op de topscorerslijst aller tijden van de NBA. De huidige Lakers-vedette LeBron James passeerde zijn landgenoot zaterdag door 29 punten te maken tegen Philadelphia 76ers. Kobe Bryant trouwde in 2001 met Vanessa Laine. Het stel heeft vier dochters. Gianna, hun 14 jarige dochter was van plan om in de voetsporen van haar vader te treden. Zij was ook een zeer getalenteerde basketballer.

Ons respect en steun gaat uit naar alle overledenen en de personen die zij achterlaten.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
Staff

Written by Staff

Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

0 comments

Backstage is back with a new #TALENTODELBARRIO

De 2020 Grammy Awards veranderde in een eerbetoon!