in

Gowtu soundsystem dropt een gouden mix!

Gowtu is een Amsterdam based club concept waar je van de heerlijkste urban muziek kan genieten maar de avond toch ondergedompeld is met Surinaamse invloeden. Surinaamse muziek, bekleding en zelfs de naam en het logo! Omdat deze vernieuwende vibes niet in een hokje te plaatsen vallen heeft Gowtu zichzelf gelabeld tot een nieuw genre: Su’Burban. Urban sounds met heerlijke Surinaamse invloeden.

Na de succesvolle clubavonden en gehoste festival podia binnen en buiten Amsterdam was het tijd voor meer. Gowtu Soundsystem, bestaand uit 4 percussie artiesten, 1 dj en 2 mc’s, besloot de sound niet alleen in de club te houden. Ook thuis kan je nu genieten van de Su’burban sounds met de ‘Snelle Jongen, Dunne Jasje Kawina Remix’ geproduceerd door Cane en Gowtu. De track kan je zoet houden tot zondag 7 Juni. Dan vind je Gowtu Soundsystem op Amsterdam Open Air festival.

Volg Gowtu op Instagram

View this post on Instagram

MORGEN❗️is het zo ver Gowtu Tapu Yari onze laatste editie van het jaar! Kom ervaar de Su’Burban Vibez met ons😍 Ga je gaan?….🇸🇷🎉 ❗️LET OP NOG MAAR EEN AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR❗️ – 6 Dec: Gowtu Last Edition Of 2019🇸🇷🎉 – Tickets: https://www.melkweg.nl/nl/agenda/gowtu-06-12-2019 – Event Page: https://facebook.com/events/2436820586645265/?ti=icl #WeinigLicht #VeelChemie#Bommerig #SuBurbanVibez#Gowtu#MelkwegAmsterdam#GowtuSoundSystem#RichtingZiggoDome#6December#laatsteeditievanhetjaar

A post shared by Gowtu✨ (@officialgowtu) on

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
Staff

Written by Staff

Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

0 comments

Tarik & LouiVos delen videoclip van “FAVELA”

Dababy brengt nieuwe videoclip uit ‘Shut Up’