in

Ravy & Damélola know ‘How It Feels’

Ravy en Damélola bundelen hun vrouwenpower en komen samen op deze banger ‘How It Feels'. Met hun tune brengen zij je op een heerlijke vibe door de energieke nostalgische garage en house-achtige beat geproduceerd door Shafique Roman. Door deze tune krijg je meteen meer zin in festiseason. Een vibe die wij nu echt zoeken!

Ravy is een Nederlandse artiest. Zij rapt, zingt, schrijft teksten en is daarnaast ook een geweldige danseres. Zij maakt voornamelijk rap, pop en EDM muziek waar zij ook een traditioneel Indiaas en Surinaams tintje aan geeft. Zij heeft al met verschillende artiesten en producers gewerkt. Zo ook met songwriter Rock City, die Ciara's ‘Level Up' heeft geschreven. Ravy is een artiest die je zeker in de gaten moet houden.

Damélola is een artiest vanuit Londen. Ook zij zingt, rapt en schrijft muziek. Zij focust zich op haar unieke sound combineren met R&B, Pop-soul, funk en garage. Sinds jongs af aan is zij geïnspireerd door artiesten zoals Lauryn Hill, Aretha Franklin, Kehlani en Tink. Zij heeft op verschillende podia gestaan zoals op het Senegal Urban Women Festival, Breaking the Silence, Hoxton Hall and WinterVille. Blijf haar vooral ook checken.

Beluister ‘How It Feels' hieronder

Volg Ravy op Instagram

Volg Damélola op Instagram

Volg Shafique Roman op Instagram

View this post on Instagram

We keep on working 🔥

A post shared by Shafique Roman (@shafiqueroman) on

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
Staff

Written by Staff

Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

0 comments

Bizzey dropt videoclip ‘Hup’ met SFB

Cho & Sevn droppen ‘Pinpas’