in

Weer een oude vertrouwde samenwerking van Frenna & Jandro is uit!

Tijdens de periode dat de jongens van SFB veel tunes samen dropte, zag je hier en daar ook een tune van Jandro en Frenna. Gisteren was het weer zover, Frenna en Jandro hebben namelijk hun nieuwe track “VIP Girls” uitgebracht. In het verleden bleek deze samenwerking goed te werken, waardoor tracks als “Away” en “Money Long” uitgekomen zijn.

Jandro is de meest mysterische persoon van heel SFB. Hij heeft maar een paar featurings op bijvoorbeeld “yah.” van Idaly. 2 maanden terug heeft hij zijn eerste track “Danny Phantom” gedropt met featurings van Ronnie Flex en Idaly.

Voor Frenna is dit zijn 2e track van het jaar, 3 weken geleden is namelijk “Wat Is Je Naam” uitgekomen die deze week al goud is gegaan. Bij deze tune werkt hij samen met Yxng Le die bij zijn eigen label 777 Records is getekend.

Frenna en Jandro hebben op hun beide Instagram-stories aan hun fans de keuze gegeven welke track eerder uit mocht komen. Je kon daar kiezen uit “Birkin Bag en VIP Girls”, en de laatste is het dus geworden. “Birkin Bag” staat overigens wel op Spotify, maar kan je hem jammer genoeg nog niet afspelen. Waarschijnlijk kan dat volgende week wel.

View this post on Instagram

Famlee settings with Ace 💕🥳

A post shared by 1/4 SFB | 777 (@frenna) on

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
Staff

Written by Staff

Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

0 comments

Murda veroverd Turkije met DOĞA

Nieuwe hit voor Chip Charlez?