Connect with us

Backstage Bastards

A Mili wint publieksprijs Popronde Nederland 

Suriname

A Mili wint publieksprijs Popronde Nederland 

 “Ik kan nog steeds niet geloven dat ik de Popronde Nederland publieksprijs heb gewonnen! Dit was mogelijk, dankzij het harde werk en zoveel mensen die mij supporten, zoals mijn band, mijn team en natuurlijk de fans en nog veel meer mensen. Zonder jullie was dit nooit gebeurd. LOBI!” Dit schreef Milaisa ‘A Mili’ Breeveld maandag op haar Facebookpagina. 

De Surinaamse artiest, die woont in Nederland, heeft dit jaar besloten ook mee te doen met de Popronde. Tijdens deze hele ronde konden bezoekers bij de informatiecaravan stemmen op hun favoriete performer uit de selectie. Dit jaar werd dat dus A Mili. Zij ontving afgelopen zaterdag de Paul Smith Award. Een ode aan de in 2017 overleden voorzitter van Stichting Popwaarts, een markante man met een grote liefde voor talentontwikkeling en live muziek.

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door heel Nederland. In elke stad treden er op een avond ongeveer 35 opkomende Nederlandse bandjes en artiesten op bij een twintigtal podia. Door mee te doen aan dit project heeft A Mili wel dertien optredens door heel Nederland aan de haak weten te slaan.

A Mili verhuisde in 2012 naar Nederland om muziek te studeren. Daar studeert zij zang op de ArtEZ Popacademie. 

Volg A Mili op Instagram

 

Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Suriname

Advertisement

Categories

Advertisement
To Top

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy