Connect with us

Backstage Bastards

Cetje en Jannie doen samenwerking op Aucaans nummer

Suriname

Cetje en Jannie doen samenwerking op Aucaans nummer

Cetje en Jannie zijn onlangs samen de studio ingedoken en hebben een nummer ‘Eyee’ gemaakt. Dat staat voor ‘ja' in het Aucaas. De twee artiesten kozen er een maand geleden voor om een samenwerking aan te gaan. Cetje, die bekend staat om zijn kaseko, kabula en reggaenummers, wilde een vrolijk nummer maken, om daarmee een andere muzieksfeer te brengen onder zijn fans. Jannie had dezelfde mening hierover. Nu is ‘Eyee’ uit en kunnen mensen genieten van het reggaenummer. De videoclip ervan is ook te zien.

Toen Cetje en Jannie samen in een vliegtuig zaten, onderweg naar Frankrijk, stelde Cetje aan Jannie voor om samen een lied te maken. “Ik heb een leuk idee”, zei hij toen. Het moment dat zij de kans kregen de studio in te gaan, maakten zij er meteen gebruik van. De artiesten denken dat de mensen die dit lied horen zich erin terug kunnen vinden. “Wij willen dat zij vooral de komende feestdagen ervan gaan genieten.”

“Jannie is een goede artiest met een grote fanbase”, geeft Cetje aan als reden voor de samenwerking. Daarnaast zijn de twee heren muziekvrienden van elkaar. Beiden hebben zij deze samenwerking als goed ervaren en zijn tevreden over het eindresultaat.

Terwijl de Surinaamse Cetje, die in Nederland woont, de mensen laat genieten van ‘Eyee’, werkt hij verder aan zijn album, dat volgend jaar af moet zijn. In de tussentijd zit Jannie ook niet stil. Die reist vaak van Suriname naar Frans-Guyana en Frankrijk voor muziek en optredens.

Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Suriname

Advertisement

Categories

Advertisement
To Top

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy