in

Dancehall icoon Buju Banton verkiest Suriname over Guyana

PARAMARIBO ─ Een maand nadat hij is vrijgekomen, maakt de organisatie Purple Promotions in Suriname bekend dat zij de legendarische Reggae- en Dancehallartiest Buju Banton laat halen voor een show. Waar zijn management in december nog aangaf dat de artiest voor twee hele jaren volgeboekt is, bleek er toch een gaatje te zijn voor Suriname. Buju gaat binnenkort dus wel een optreden geven. Na een optreden in Jamaica en Trinidad doet Buju Suriname aan, alvorens hij shows geeft buiten het Caribisch gebied. “Ons land maakt dus wel deel uit van de ‘Road to Freedom’ tour”, zegt organisator Vernon Oostwijk.

Organisaties in Guyana en Suriname gingen een vriendelijke strijd aan wie de artiest eerder zou kunnen laten halen. Uiteindelijk heeft hij de ‘Walk like a Champion’ artiest voor Suriname gekozen. Dit vanwege de speciale band die hij met het land heeft en omdat hij er al enkele keren is geweest. Ook zou hij ongeveer tien jaren geleden een show hier geven, maar omdat hij werd ingesloten, ging die niet door. Buju heeft dus ook wat goed te maken met zijn Surinaamse fans. Buju Banton staat op 4 mei op het podium van het Andre Kamperveen Stadion in Paramaribo. Ben jij in die periode in Suriname en een grote Buju-fan, dan heb je geluk en kan jij ook naar zijn show. Wanneer hij naar Nederland komt, is nog niet bekend.

De artiest die bekend is van de hits ‘Destiny’, ‘Boom Bye Bye’, ‘Wanna be loved’, ‘Hills & valleys’ en vele andere nummers, kwam vorig maand vrij na een gevangenisstraf van acht jaren, vanwege drugssmokkel.

Beluister meer Buju Banton hieronder:

View this post on Instagram

JAH LIVE

A post shared by Buju Banton (@bujuofficial) on

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
Staff

Written by Staff

Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

0 comments

Kalibwoy, Jhorrmountain en Kempi brengen samen met Dezz de videoclip voor “Curadise” uit

Jack is op de weg!