Connect with us

Backstage Bastards

‘Doenga’ van The Music Lovers is hype in Nederland én Suriname

Suriname

‘Doenga’ van The Music Lovers is hype in Nederland én Suriname

PARAMARIBO ─ Intussen kent haast iedereen het nummer ‘Doenga’ wel. Tranga Rugie die dit jaar bij de label Top Notch heeft getekend, bracht samen met haar band The Music Lovers dit kasekonummer in september uit. Nu geniet ‘Doenga’ zowel in Suriname als in Nederland in alle glorie. Niet alleen is het succes van dit lied tijdens haar optredens duidelijk te merken, maar ook op social media deden er haast elke dag enkele filmpjes de ronde, waarin dames lieten zien hoe creatief en flexibel zij konden dansen op ‘Doenga’.

“Het nummer is zo goed door de fans ontvangen, dat zelfs Facebook, Twitter en Instagram er vol van staan. “We zijn overladen met lovende reacties van fans en hebben na deze single zelfs meer fans bij gekregen.” Waar ze het vooral aan merkt, is dat de band tot en met december bijna volgeboekt is in Nederland. Aangezien ‘Doenga’ ook in Suriname zo een grote hype is geworden, heeft Tranga Rugie besloten om in december een tour te doen in het land. Vanaf 21 december tot en met zes januari heeft de band haast elke dag een optreden, waarbij deze hit zeker niet zal ontbreken in het repertoire.

The Music Lovers is een bekende allround muziekformatie, onder leiding van Tranga Rugie en bestaat uit zeven leden. Het zijn muzikanten  die stuk voor stuk de Surinaamse muziek scene een warm hart toedragen en erg gepassioneerd zijn om Surinaamse muziek ten gehore te brengen. Dit doen ze daarom al acht jaren. De band valt niet alleen heel erg in de smaak bij volwassenen, maar ook bij kinderen.

Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Suriname

Advertisement

Categories

Advertisement
To Top

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy