Connect with us

Backstage Bastards

Dony geeft ‘Download’ dubbele betekenis

Suriname

Dony geeft ‘Download’ dubbele betekenis

Met de nieuwe technologie worden over en weer naaktfoto’s en -video’s verzonden. Om deze te kunnen zien en downloaden moet je internetverbinding hebben. Tegenwoordig maken velen zich schuldig aan het verspreiden van seksueel getinte foto’s en video’s. Onder andere om die reden brengt Dony samen met Lyrics Baas, die meer bekend is als Repsen T, en Missy D het nummer ‘Download’ uit. De artiesten geven in dit lied een dubbele betekenis aan het woord. “Luister je naar het lied, dan is de betekenis van ‘Download’ ook een spetterende orgasme bij een vrouw.”

De urban artiest koos er bewust voor samen met Lyrics Baas aan dit nummer te werken. De artiesten namen het lied op toen Dony vorig jaar in Suriname was. “Ik wilde graag met hem samenwerken, vanwege zijn manier van teksten schrijven en omdat we bevriend zijn. Met Missy D werken was meer op advies van Enver Panka, toen ik op zoek was naar een vrouwelijke rapper.” En daar heeft hij geen spijt van.

Na een half jaar brengt Dony weer muziek uit. Omdat goede muziek uitbrengen geld kost, is de artiest van mening dat hij niet continu nieuwe muziek kan lanceren. “Als je iets doet, moet je het goed doen en daar gaat geld mee gepaard.” Toch wil hij voor dit jaar nog een nummer uitbrengen, maar dan wel wanneer hij weer in Suriname is.

Luister hieronder naar “Download.”

Volg Dony op Instagram

Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Suriname

Advertisement

Categories

Advertisement
To Top

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy