Connect with us

Backstage Bastards

Jermo Pogba brengt eigen ervaring in ‘Crush on you’

Suriname

Jermo Pogba brengt eigen ervaring in ‘Crush on you’

PARAMARIBO ─ Hij werd verliefd op een dame, maakte contact met haar, maar plotseling deed ze na een tijdje contact te hebben gehad, raar tegen hem. Waarom? Jermo ‘Pogba’ Randon’s crush bleek familie te zijn van zijn ex-vriendin. Daar kreeg hij zo een verdriet van. Om zijn gevoelens te kunnen verwerken, schreef hij er dus een lied over. ‘Crush on you’ is daarvan de uitkomst.

“Ik was zo verliefd op haar dat ik haar niet uit mijn hoofd kon halen.” Van het ene kwam het andere en de twee raakten met elkaar aan de praat, totdat zij beiden erachter kwamen dat zij en zijn ex familieleden bleken te zijn. “Toen ze mij vermeed, kreeg ik zo een verdriet, dat ik een uitlaatklep zocht.”

Voor Pogba was het simpel om zijn gevoelens in een lied te verwerken, sinds hij graag liefdesnummers maakt. Gezien dit uit eigen ervaring is en ook onlangs is gebeurd, was het voor hem binnen een mum van tijd gedaan. De artiest komt na ongeveer negen maanden weer terug met een single. Het laatste nummer dat hij uitbracht was ‘Te leki lobi fuga fen’, welke hij zong met Xiomara van Hetten. Dit nummer werd een grote hit in Suriname. Hij is van plan voor dit jaar alleen nog singles uit te brengen. “Volgend jaar kom ik hard”, belooft de artiest. Hoe hij dat gaat doen, wil hij helaas nog niet kwijt.

Suriname kent hem van de ‘Trust/Switi Firi Mashup’ die al langer dan een jaar de ronde doet op YouTube. Jermo Randon, meer bekend als Pogba, zingt al ongeveer twee jaartjes. Hij werd bekend sinds hij vaker korte zang videootjes van zichzelf plaatste op Facebook. Deze filmpjes hebben zodanig indruk gemaakt op de Surinaamse artiest Donavey, dat deze contact maakte voor een samenwerking. De twee artiesten hebben samen het nummer ‘Waardering’ uitgebracht, welke voorkomt op Donavey’s album ‘De Aankomst’.

Pogba is niet van plan alleen covers uit te brengen. Hij heeft al eigen composities klaar liggen die uitgebracht moeten worden. Wanneer het zo ver is, ligt helemaal aan zijn producent Giovanni Ravenberg van okasi Entertainment. Met zijn muziek ziet hij zichzelf eens verder dan Suriname komen. Zijn grootste droom is eens deel te zijn van een Nederlandse platenlabel die hem niet alleen de beste deal kan bieden, maar genoeg tijd heeft om hem als artiest hogerop te brengen. Hij weet dat hij zowel talent als kwaliteit bezit om een goede artiest te worden. “Mijn muziek is anders, omdat ik er altijd een Sranan firi in ga zetten in zowel de beats als de tekst.”

Luister hier boven naar de track “Crush On You.”

Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Suriname

Advertisement

Categories

Advertisement
To Top

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy