Connect with us

Backstage Bastards

Kenny B is net als de oliemaatschappij Gow2 Surinaams trots

Suriname

Kenny B is net als de oliemaatschappij Gow2 Surinaams trots

Oliemaatschappij Gow2 Energy Suriname bestaat dit jaar vijf jaar. Dat laat het bedrijf niet ongemerkt voorbij gaan. Omdat het Surinaams trots is, wordt het gelinkt met een andere Surinaams trots. Wie jarig is viert feest en de beste manier om dat te doen is met Kenny B. “Kenny B is een Surinaamse artiest, waar het grote deel van Suriname trots op is. Hij heeft zijn geboorteland altijd erkenning gegeven”, zegt Enith Bergval van Staatsolie, de maatschappij waar Gow2 uit voortvloeit. De Surinaamse artiest, die woont in Nederland, wordt speciaal met de jaardag van Gow2 naar Suriname gehaald voor een show. Die vindt op 13 december plaats bij het Live Entertainment Center.

 

Het is niet onbekend dat Kenny B graag optreedt in zijn geboorteland. Zijn bezoek sluit volgens hem mooi aan op de lancering van zijn nieuwe album. De artiest brengt dus niet alleen zijn hits als ‘Paramaribo’, ‘Tyaipi Lobi’, ‘Parijs’, ‘Als je gaat’ en andere bekende nummers ten gehore, maar zijn nieuwe muziek zal ook deel zijn van zijn repertoire. Toen wij hem vroegen voor een optreden, heeft hij heel enthousiast gereageerd. Hij had bijna meteen ja gezegd. Maar natuurlijk moesten we eerst checken met zijn management. 

 

Op de avond zal niet alleen Kenny B optreden . Naast hem zullen ook bekende lokale artiesten samen feesten met het publiek.  Een hoogtepunt op die avond is het moment waarbij vijf mensen blij worden gemaakt met de hoofdprijs, welke inhoudt vijf jaar lang gratis benzine van Gow2. 

Volg Kenny B op Instagram

View this post on Instagram

Sranan mi no gwe #lobi

A post shared by Kenny B (@kennybworld) on

Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Suriname

Advertisement

Categories

Advertisement
To Top

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy