Connect with us

Backstage Bastards

Madd Asian tekent bij RedHead Agency

Suriname

Madd Asian tekent bij RedHead Agency

PARAMARIBO ─ Wat is beter dan een samenwerking aangaan met de beste dj van Suriname? De bekende Surinaamse dj Madd Asian, die vooral bekend is om zijn soca sets, is sinds enkele weken lid van Red Head Agency. Dit is een internationaal boekings-, management- en publishing agentschap onder leiding van Jerry Wolff en Jean-Paul Laffite, gevestigd in Nederland. “Dit jaar werd ik uitgeroepen tot beste dj tijdens de Su Music Award en dat was voor Redhead Agency de reden om een langdurige samenwerking met mij aan te gaan.” Niet alleen zullen zijn boekingen vanaf nu via dit agentschap plaatsvinden, maar zal er ook gewerkt worden aan een carrièreplan.

 

Madd Asian heeft al eerder samengewerkt met andere artiesten van RedHead. Op die manier heeft hij ook kennis gemaakt met de oprichters en artiesten daar. Uit deze samenwerking ontstond de hit ‘When we pull up’, die hij samen maakte met Shockman en Wolffman. Dit nummer wordt nog steeds grijs gedraaid in clubs in zowel Suriname als Nederland.

 

Door de jaren heen hebben Wolff en Laffite carrières, kansen en doorbraken mogelijk gemaakt voor artiesten als Ross & Iba, Gordon, Replay, Georgina Verbaan en vele anderen. Nu is het de kans voor Guillermo Sordjo, zoals Madd Asian in het echt heet, om zijn ‘shine’ te pakken en hogerop te kunnen komen met zijn carrière als dj. “Zij gaan mij naast het ondersteunen in bookings en management ook mijn producties lanceren, zodat ik ook buiten Suriname mijn carrière als dj kan voortzetten.”

Volg Madd Asian op Instagram

Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Suriname

Advertisement

Categories

Advertisement
To Top

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy