Connect with us

Backstage Bastards

Nisha AnJ komt met the ‘Wickedest Wine’

Suriname

Nisha AnJ komt met the ‘Wickedest Wine’

AMSTERDAM ─ Als ze zegt ‘love is my passion’, you better believe it, want Nisha AnJ zet al haar nummers om in positieve muziek die uiteindelijk gaan over het verspreiden van de liefde. Elke keer op een andere manier, maar je komt wel zeker liefde tegen in haar muziek. Dat ook omdat zij alles met liefde doet. Dat is ook te horen in haar tweede officieel nummer ‘Wickedest Wine’. “Ik was in een relatie die toen minder ging en voelde er op een dag voor een lied erover te schrijven.” Daar is haar nieuwe single ‘Wickedest (Ride or die)’ uit voortgevloeid. Zij kiest ervoor het positieve te halen uit situaties en daarmee verder te gaan.

Deze tweede officiële single van Nisha Anjuli Bhansingh, zoals AnJ in het echt heet, heeft een dancehall Urban feel, waar je lekker op kan zwingen. Op het nummer laat ze weten dat ondanks velen naar haar kijken, ze alleen interesse heeft voor één persoon. “Het is een love song, waaruit je kan halen hoe fijn je het kan hebben met iemand, zolang hij de juiste match is”, vertelt ze in het kort.

Eerder dit jaar was de Nederlandse artiest met Surinaamse roots in het geboorteland van haar ouders en grootouders voor een media tour, om een videoclip op te nemen en te promoten. Intussen kennen vele Surinamers het lied ‘Won’t forget’ ook. Op dit nummer laat ze weten dat waar ze ook naar toe gaat, Suriname haar ook toebehoort. ‘Won’t forget’ heeft op vele Surinaamse hitlijsten gestaan. Zowel voor dit nummer als ‘Wickedest’ heeft AnJ veel positieve reacties gehad. Dat is voor haar een motivatie om verder te gaan.

AnJ’s doel is om zoveel mogelijk muziek in verschillende genres uit te brengen. “Ik wil graag mijn veelzijdigheid laten zien.” Omdat zij van alle markten thuis is, kan ze ook makkelijk op elk podium geplaatst worden. Haar doel is niet alleen een eigen concert te hebben op een dag, maar ook om een omgeving te creëren waar haar muzikale kunst een bijdrage kan leveren aan sfeer in het leven. “Mocht ik ooit een gezin hebben, dan wil ik dat mijn kinderen muzikaal worden opgevoed.” Voor nu zijn de plannen om muziek op te nemen en meer singles uit te brengen.

AnJ is een singer-songwriter en spoken word artist die schrijft over het leven, de liefde, haar roots en dromen. Opgegroeid met de Indiase en Surinaamse cultuur, reggae, RnB en Hiphop, haalt zij inspiratie uit meerdere genres, tijden en sounds. Van huis uit doet zij dans. Toen zij vanwege een blessure even niet kon dansen, besloot ze muziek te gaan maken. Met dans als achtergrond, treed zij al enkele jaren als muzikant naar voren. AnJ werkt nauw samen met Selecta Beats.

Bekijk de videoclip voor “Wickedest ( Ride or die)” hieronder.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote
Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Suriname

Advertisement

Categories

Advertisement
To Top

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy