in

Nisha Madaran scoort met Bollywood contract

PARAMARIBO ─ Nisha Madaran schrijft geschiedenis als de eerste Surinaamse artiest die een muziekcontract tekent met de Indiase filmindustrie. Sinds woensdag is de ster officieel de nieuwe zangeres bij CK Arts, onder leiding van regisseur Chandrakant Singh. Haar stem is ook te horen in de Bollywoodfilm ‘Kya Masti Kya Dhoom’.

Zichtbaar aangedaan richtte Madaran haar dankwoord: “Ondanks ik een moeilijk jaar achter de rug heb gehad, heb ik elk moment hard blijven werken. Dankjewel voor deze gelegenheid voor mij en mijn land”, richt zij haar dankwoord aan CK tijdens de persconferentie gisteren.

De zangeres is opgevallen toen zij vorige maand optrad tijdens het bezoek van de Indiase president Ram Nath Kovind aan Suriname. President Desi Bouterse heeft erop toegezien dat de zangeres optrad. De Indiase delegatie raakte diep onder de indruk van Madaran en nodigde haar uit voor een project  in verband met de herdenking van Mahatma Ghandi’s geboortedag. Zij maakte daarvoor een cover van het nummer ‘Vaishnav Jan To’, één van Ghandi’s favoriete nummers.

Prime minister Narendra Modi plaatste zelfs een tweet waarin hij aan de wereld vroeg wie Madaran was.  Door deze post kwam de zangeres onder de aandacht van Singh. De regisseur zegt altijd op zoek te zijn naar nieuw talent. Hij is heel blij met Madaran als aanwinst. Zij zingt ‘Jhumka’, die geplaybackt zal worden door actrice Sunny Leone. De samenwerking heeft voor nu acht songs opgeleverd, die in voorbereiding zijn. Hiernaast wordt Madaran ook geïntroduceerd aan andere artiesten en filmmakers.

Beluister meer Nisha Madaran hieronder.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
Staff

Written by Staff

Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

0 comments

Bugzy Malone comes through met een nieuwe muziekvideo

Idaly brengt de videoclip voor “Fallin” uit