Connect with us

Backstage Bastards

SBMG geeft show met sociaal karakter

Suriname

SBMG geeft show met sociaal karakter

Het Urbanduo SBMG is dinsdag in Suriname aangekomen. Henky T en Chivv geven de komende zaterdag na jaren weer een show in het land. Nadat zij in januari naar Suriname kwamen voor een sociaal doel, zijn de heren van Sawtu Boys Money Gang (SBMG) niet meer teruggekeerd naar Suriname. Henky T en Chivv waren er toen om aan het dorp Masiakiiki op Sipaliwini enkele zonnepanelen te doneren. De heren waren van mening dat als ze daarna terug wilden gaan naar Suriname het voor een sociaal project zou zijn. Daar heeft New System Entertainment gehoor aan gegeven.

 

“We vinden hetgeen ze doen voor Suriname mooi. Daarom hebben we ook besloten te ondersteunen bij dit project”, zegt Klebert Drenthe van de organisatie. Daarom schenkt de organisatie een deel van de kaartenverkoop voor de show in het zonnepanelenproject van SBMG. “Het is de bedoeling dat de heren gaan uitbreiden door meer zonnepanelen te plaatsen in hetzelfde district.” Henky T en Chivv hebben voor Sipaliwini gekozen, omdat daar hun roots liggen.

 

SBMG krijgt niet alleen de kans om hits als ‘4x duurder', ‘Caribbean', ‘Alaka', ‘Pull up game is strong' en andere nummers ten gehore te brengen, maar er is ook een Surinaamse line-up. Repsen T, Psycho, Jermo Pogba, Dannyplay en dj Archa zijn slechts een deel van de artiesten die ook deel uitmaken van de line-up van komende zaterdag. “We willen de Surinaamse artiesten ook in de gelegenheid stellen en samen met SBMG de studio in te gaan voor muzikale samenwerkingen.” Tijdens de soundcheck zaterdag, worden zij in de gelegenheid gesteld een babbeltje te voeren met Henky T en Chivv.

Volg SBMG op Instagram

View this post on Instagram

Wie is klaar voor een nieuwe hit????? #SBMG

A post shared by SBMG 1104 (@sbmoneygang) on

Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Suriname

Advertisement

Categories

Advertisement
To Top

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy