in

Chivv exposed the game!

Al een tijdje droppen Chivv en Lena (deelneemster van het programma ‘Ex On The Beach') en zelfs Defano Holwijn ons hintjes via social media. Heeft Chivv het nou laten lukken met Lena of kiest zij toch voor Defano? Ergens konden wij stiekem toch wel weten dat het een klein beetje marketing was, maar dat weerhield ons niet om te smullen van de sensatie.

Al die tijd was Chivv bezig met een masterplan. Na zijn “crush” op Monica, Monica, Monica liet hij ons denken dat Lena, Lena, Lena zijn nieuwe crush was. Maar niks is minder waar… In zijn clip ‘Ewa Ewa / Expose The Game' gooit hij een plottwist voor ons. Waarin hij uitlegt dat het tegenwoordig bijna niet meer gaat om talent maar om likes, views. De game wordt controled by cloutchasers! Viraal gaan staat gelijk aan succes wat leidt tot geld. En dat is onze schuld, want wij zorgen immers voor die likes, views en wij geven mensen clout.

Wij kunnen het niet meer eens zijn met Chivv, daarom pusht Backstage Bastards o.a artiesten die wél het talent bezitten, maar niet de welverdiende shine krijgen! BIG UP Chivv!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
Staff

Written by Staff

Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

0 comments

Tabitha dropt ‘HIT-SIG’ EP

ORDIO MARENO en OFFWHITE releasen ‘Sex U Up’