https://backstagebastards.com/wp-content/uploads/2018/10/871e4387-22e2-4b85-ba2f-a049c95736db-300x169.jpg
in

Ray Fuego dropt het nummer “Magic”

Ray Fuego dropt het nummer “Magic”.

More about Ray Fuego

Ray Fuego, de nieuwe Michael Jackson wil het ene na het andere systeem slopen. Dingen zoals depressie, vernietigen van ‘hokjes', verdedigen van black culture, fashion, drugs en Tame Impala zijn allemaal onderwerpen waar Ray Fuego niet voor terug deinst.

Hij is de frontman van SMIB, een merk dat gerund wordt door de artiesten Ray Fuego, GRGY, Tads Thots, GHQST en producer KC. Ze maken niet alleen hiphop muziek maar organiseren ook elk jaar een festival, hebben hun eigen kleding lijn en film. In 2016 hebben ze de debuut-EP “Bakuhatsu” uitgebracht.

Zijn doorbraak kwam in Amsterdam met Bummy Boys, een project met GRGY. Hiervoor was hij allang bezig met zijn carriere, op de basischool schreef hij poezie en rap. Op de middelbare school heeft hij een blauwe maandag samengewerkt met Sevn Alias, jamer genoeg is er nooit wat van dat project gekomen. Daarna kwam kwam hij in de groep Yungkumodo wat nu SMIB heet, ze worden vaak vergeleken met Odd Future. Een vergelijking waar Ray het niet mee eens is. De inspiratie is uiteindelijk gekomen van het voorprogramma van de eerste show waar hij in zijn leven is geweest, Trash Talk.

 

 

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
Staff

Written by Staff

Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

0 comments

Kofi Skills dropt de video voor “Black Skin Cobra”