in

Dja Maya “Ik zie mezelf als een stukje art!”

Dja Maya, die zeker geen vreemde is bij the Backstage Bastards Office, kwam langs om te praten over hoe zijn spirituele groei hand in hand gaat met de vorderingen in zijn muzikale carrière. Hij is hier met een reden en werkt elke dag hard om zowel spiritueel en als artiest te groeien. 

Dja Maya is een 22 jarige allround artiest uit Amsterdam West. Op zijn 14e begon hij de experimenteren met het maken van beats. Dit was nog niet op een serieus niveau, “Ik wist toen nog niet eens wat mixen was.” Op de middelbare school kreeg hij zangles maar was zijn zelfvertrouwen nog niet dusdanig groot dat hij er iets mee wilde doen. Hij maakte wel muziek om daarin zijn emoties te uiten. In de jaren die volgden ging hij opzoek naar zijn sound en de richting waarin hij verder wilde. Hij dacht veel na over het leven en wat zijn purpose hierin precies was. “Als klein kind had ik altijd een sterk beeld van mezelf, ik ben hier met een bepaalde reden en ik ga iets groots doen met mijn leven Ik zag mezelf altijd op een stage staan. Ik wist niet precies hoe maar ik ga die shit waarmaken.”

Momenteel is Dja Maya ongeveer 2 jaar serieus bezig met zowel produceren als het maken van muziek. Met zijn muziek probeert hij zoveel mogelijk liefde, positiviteit en unity de wereld in te brengen. Hij vindt dat het ook anders kan. Een paar jaar terug begon hij een spirituele journey waardoor hij ontdekte dat hij een aantal dingen in het leven miste. Het talent was aanwezig en ook de tools om zijn doelen te bereiken waren aanwezig alleen moest hij zijn mindset aanpassen. Hij werd vegan en begon zich te verdiepen in de law of attraction. Hierdoor kon hij zijn doelen beter opstellen en begon hij dingen te manifesteren. “Wanneer je iets wil bereiken wat je nooit hebt bereikt moet je dingen doen die je nog nooit hebt gedaan.” Jaden Smith is voor hem een grote inspiratie geweest en hierdoor raakte hij geïnspireerd om met zijn nieuwe mindset zijn doelgroep te bereiken. 

Geen enkele dag in de studio met Dja Maya is hetzelfde. Zijn muzikale proces is verschillend. “Soms word ik wakker en heb ik een hele track in m’n hoofd. Van de beat tot de tekst, melodieën alles. Andere keer hoor ik een vette sample en dan ga ik ermee werken. Dan hoor ik een melodie en ga ik schrijven.” Door zijn jarenlange ervaring met het maken van beats is het wel begrijpelijk dat de sound 2e natuur is en de tekst voor hem vooral een gebied is waarin hij zich graag verder ontwikkeld. De teksten die hij schrijft zijn vooral motiverend. Hij wil een boodschap overbrengen. Dit betekent niet dat zijn teksten altijd positief zijn, ze zijn vooral eerlijk. “Ik laat mijn persoonlijke groei zien. Dit zijn de mooie en de minder mooie kanten, deze kanten horen ook bij mij. Ik wil gewoon mensen inspireren met waar ik doorheen ben gegaan.” Hij laat zien dat er ook kracht zit in kwetsbaarheid. 

Momenteel is Dja Maya bezig met zijn EP ‘APOM’ wat staat voor Another Part Of Me. Zijn EP is namelijk een stukje van hem. Niet zomaar een stukje, hij neemt ons mee naar het begin. Hij wil zijn luisteraars betrekken in de loop van zijn carrière. “Ik zie muziek als een tool, het is een tool om mensen te brainwashen en dit kan zowel positief als negatief.” Met de visuals wil zelfs zo diep gaan dat hij laat zien wat er gebeurde vóór dat hij hier op aarde was. Hij heeft een missie om terug te geven aan de wereld. Zijn EP komt binnenkort uit, blijf hem in de gaten houden! 

Wij vroegen Dja Maya, dit of dat! Bekijk hieronder waaruit hij kiest!

Volg Dja Maya op Instagram

View this post on Instagram

“Disconnect, Reboot and Rearrange” • #multidimentional #multidimensionalbeing #universalenergy #eternalbeing #lightwalker #LOA #time #5thdimension #pinealgland #thirdeye #brainpower #superpowers #superhero #modelswanted #model #models #modelshoot #menmodel #modelman #modellengezocht #modellenbureau #modellen #modellenwerk #modellenbureaus #nederlandsmodel #elitemodellooknederland #nederlandsemodellen #modeling #modelagency #iphonexr

A post shared by Dja Maya | Music Artist/Model (@dja.maya) on

What do you think?

14 points
Upvote Downvote
Staff

Written by Staff

Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

0 comments

Young Thug zegt waar het op staat!

Jayh dropt zijn nieuwe nummer